Inkoopkader 2016-2020 Re-integratiediensten (Definitief)

Introductie

Geachte lezer,

Welkom bij het Inkoopkader 2016-2020 Re-integratiediensten. UWV maakt bij dit Inkoopkader 2016-2020 Re-integratiediensten gebruik van elektronische aanbestedingsmiddelen, hierna te noemen ‘Inkoopplatform’.

U bevindt zich nu in het voorportaal. Hier vindt u documenten voor het Inkoopkader 2016-2020 Re-integratiediensten. U kunt het Inkoopkader bekijken en op basis daarvan besluiten of u een aanvraag wilt doen. Via onderstaande link kunt u een instructiefilmpje bekijken. In dit filmpje wordt uitgelegd hoe u een aanvraag kunt doen binnen het inkoopplatform en hoe u uw aanvraag kunt indienen voor dit Inkoopkader.

https://vimeo.com/153780322

Nadere informatie over het gebruik van het Inkoopplatform is ook te vinden in de online help van het Inkoopplatform. Voor verdere vragen over het gebruik van het Inkoopplatform kunt u terecht bij de helpdesk van Commerce-Hub. Contactgegevens zijn te vinden onder 'Hulp nodig?

Met vriendelijke groeten,

Naomi Bieri
Senior inkoopadviseur

Contact

UWV  

La Guardiaweg 94

1043 DL Amsterdam

Nederland

 

Contactpersoon:

Naomi Bieri

Senior Inkoopadviseur

Documenten

Op basis van de inhoud van onderstaande documenten kunt u bepalen of u zich wilt aanmelden voor deze aanvraag. Klik op de documentnaam om de inhoud van een document te bekijken.:

 NaamType
  Introductie Inkoopkader Ter informatie

Aanmelden

Indien u wilt aanmelden voor deze aanvraag, vul dan hieronder uw e-mailadres in en klik op 'Bevestig'. U ontvangt vervolgens een e-mail met verdere uitleg over de werking van het aanbestedingsplatform.:

e-Mail:

Status

Status: Gepubliceerd
Publicatie datum:vr 12 feb 2016 13:00
Sluitingsdatum:di 30 apr 2030 00:00